Potato Chips Roll

Potato Chips Roll 



It is a great crispy and unique recipe of potatoes which is perfect for your tea times and high tea parties. You can also enjoy these crispy potato rolls with family to spend a quality time along movie or in a rainy day. Try it out and do let me know about your experience.

Ingredients
  1. Potatoes 1kg
  2. Oil for frying
  3. Cornflour half cup
  4. Salt as per taste
  5. Chat Masala as per taste
  6. Small Shashlik Sticks

Procedure
  • Peel all the potatoes.
  • Cut into thin slices with the help of slicer.
  • Dip in the Salted water for 10 minutes.
  • Tap & dry them with kitchen towel or tissue paper.
  • Coat them with cornflour.
  • Roll them as shown in video given below.
  • Hold the rolls using mini Shashlik Sticks.
  • Fry the rolls till they turn light golden.
  • Take them out of the oil and remove Sticks.
  • Serve as a new Crispy snacks with homemade sauces.

آلو چپس رول

اجزاء

آلو 1 کلو
تیل تلنے کے لیے 
 کارن فلور آدھا کپ
نمک حسب ذائقہ 
چاٹ مسالہ حسب ذائقہ 
 چھوٹی شاشلک سٹکس

 ترکیب
تمام آلو چھیل لیں۔
 سلائیسر کی مدد سے باریک سلائسز میں کاٹ لیں۔
 نمکین پانی میں 10 منٹ تک ڈبو دیں۔
 انہیں کچن کے تولیہ یا ٹشو پیپر سے تھپتھپائیں اور خشک کریں۔
 انہیں کارن فلور سے کوٹ کریں۔
 ان کو رول کریں جیسا کہ نیچے دی گئی ویڈیو میں دکھایا گیا ہے۔
 منی شاشلک اسٹکس کا استعمال کرتے ہوئے رولز بنائیں۔
 رولز کو ہلکے سنہری ہونے تک تلیں۔
 انہیں تیل سے نکال کر سٹکس نکال دیں۔
 گھر میں بنی چٹنیوں کے ساتھ نئے کرسپی اسنیکس کے طور پر پیش کریں۔

0 Comments

Follow Me On Instagram